vrijdag 4 april 2014

...Semis-Day!



Na de nachtelijke kapsalon voelde 7.00 uur heeeeel erg vroeg! Maar 'savonds een vent (m/v), 'smorgens een vent (m/v) dus hey ho, let's go!
Even een snel ontbijt, 10 minuten facebook lezen en in de Van's naar de Lebanon Armory.

TPO ging lekker aan het trainen terwijl de keuken-crew hard aan het werk ging om macaroni met twee verschillende soorten sausen te maken en de onvermijdelijke sla met vulling te snijden.

Om 12.30 uur stopte TPO met trainen om te gaan douchen, haren te krullen en make-up aan te brengen. Dit hele proces werd even onderbroken voor een verrassing voor de meiden en Alan: er werden twee taarten binnen gebracht! De ene was gisteren in het hotel afgeleverd, en was een succes-wens van collega-guard Beatrix'. De andere was gehaald en versierd door onze eigen boodschappen-crew.

Tussen de taart en de macaroni moest iedereen voor zichzelf een lunchpakketje samenstellen voor vanavond.
Om 14.00 uur zat alles en iedereen weer in de Van's voor de 40 minuten durende reis naar het Nutter Centre in Dayton waar The Pride of the Netherlands om 17.25 uur de vloer moest betreden voor de Semi-Finals.

Aangekomen in het Nutter Center hadden we nog de tijd om een paar shows van onze mededingers te gaan bekijken. Daarna ging TPO naar de warming-up. De vloer- en decorploeg mocht met vloer en zandzakken vast plaats nemen in de rij achter het doek. En dan begint het wachten op het moment dat The Pride of the Netherlands omgeroepen word en je eindelijk die zandzak op de juiste plaats kan leggen en naar de tribune mag spurten om de show te bekijken.
En wat waren mr Big Mac en de meiden geweldig goed vandaag! Terwijl de medewerkers helemaal los gingen op de tribune, deed TPO hetzelfde op de vloer. Er werd een show neer gezet waar ze gewoon fantastisch trots op mogen zijn!

De decor-afdeling kwam even in de problemen toen een elastiek vast raakte onder het karretje van de zandzakken. We konden Adam wel zoenen toen hij het hele kreng gewoon oppakte en over de laatste drempel droeg. Thank you so much for helping us out, Adam! :))

En toen begon het wachten op de score..... En wachten.... En wachten.... Na nog een aantal shows gezien te hebben werd er gepost in de hal, bij het scorebord. Met een prachtige 85.00 op zak, stapte de hele groep weer in de Van's om een repetitie van Onyx bij te gaan wonen in Troy, OH.

Aangekomen op aangegeven adres werden de plannen gewijzigd: we reden een stukje door naar de Starbucks in Supermarket Kroger, Troy, Ohio. Daar ging iedereen in de rij om koffie te bestellen en de uitslag van de derde ronde, en daarmee het totaal af te wachten. Midden in dit proces kreeg Robby van Adam vanuit het Nutter Centre telefonisch de uitslag door. Wat er toen gebeurde is niet te beschrijven, maar bijgaand filmpje geeft het gebeuren goed weer! :)

Helemaal gelukkig met het feit dat er morgen ook door The Pride of the Netherlands finals gelopen worden, vertrok de groep alsnog naar de trainingslocatie van Onyx. Een fantastische ervaring om zo'n training mee te maken! En wat een geweldige show zet deze groep, die morgen in de world class finals voor goud gaan strijden, hier neer. Na de run en nadat de vloer opgeruimd was, werden de leden van TPO van harte uitgenodigd naar beneden te komen om een praatje te maken met de leden van Onyx. Resultaat was een hartstikke leuk gesprek, een gevecht om de door ons mee gebrachte stroopwafels en een wedstrijd in teambuilding!

Intussen was het al 22.00 uur en moesten we helaas al weer weg. Het was een uur rijden terug naar ons hotel, en morgen is het Finals Day! Dat word dus vroeg op, het liefst na toch wel een paar uur geslapen te hebben!

De Mommy's room is op dit moment weer afterparty/kapsalon. Een mooiere combinatie kun je op een dag als dit niet hebben!

Voor de meiden en Alan van TPO: fantastisch werk vandaag! Van nummer 20 naar 15! Morgen staan jullie in de Wgi Independant Open Finals. Een prachtige prestatie en wij zijn allemaal zo gigantisch trots op jullie! Morgen heel veel succes, heel veel plezier, maar geniet vooral met volle teugen! :))

Voor de mensen thuis: we vertrekken morgenochtend al om 6.30 uur uit het hotel en we hebben geen idee of we gedurende de dag ergens wifi hebben. Het is voor The Pride of the Netherlands in ieder geval om 11.30 uur showtime!

Goodnight, sweet dreams and see you tomorrow! :)


1 opmerking: