woensdag 2 april 2014

....Make It Count Day!





Hoewel het gisteravond vrij laat was voordat in "the Mommy's Room" het licht uit ging, kwamen "the Mommy's" vanmorgen om 6.00 uur al weer tot leven.
Terwijl Sandra en ondergetekende nog rustig buiten aan de koffie zaten, begon Sil vast aan haar "wurming up" voor haar taak in de vloerploeg tijdens de repetitie later op de dag.

Voor de verandering werd er eens niet gestopt bij de Walmart, dus waren we mooi op tijd aanwezig in de trainingszaal van the Lebanon Armory. Daar werd eerst een wijziging van het schema voor vandaag doorgegeven: een uurtje korter trainen (aaaaah), dan eerst winkelen en daarna een bezoek aan de UD Arena. De uitbreiding van het bestaande programma werd door de TPO leden enthousiast ontvangen; ze mogen een repetitie bijwonen van Santa Clara Vanguard, de koploper in de World Class op dit moment!

Terwijl de leden van The Pride Open begonnen met de warming up, plakten de heren de twee delen vloer aan elkaar met dubbelzijdige tape en zette een deel van de staff de laatste vlaggen in elkaar.
Daarna was het tijd om te oefenen met het plaatsen van de zandzakken langs de vloer. Omdat een groot deel van de aanwezige medewerkers normaal gesproken niet in de vloer- en decorploeg loopt, moeten deze handelingen natuurlijk wel even goed gecoördineerd worden!

Terwijl de medewerkers in de keuken vast de lunch klaar gingen maken, nam TPO onder leiding van Adam Dalton het prachtige witte vlaggenblok onder handen.

Na een voedzame lunch van brood met beleg, vers gesneden fruitsalade en watermeloen, ging TPO aan het werk met het groene vlaggenblok. De medewerkers splitsten op in een ploeg keuken-poetsers en de boodschappendienst, die inkopen gingen doen voor de lunch van morgen.

Na nog twee uur hard werken kon iedereen bij 'the financial crew' 10 dollar dinner-money halen waarna iedereen in de Van's stapte om naar shoppingcentre The Green gebracht te worden. Na een half uurtje rijden kwamen we daar aan en mocht iedereen los om te gaan winkelen en dineren. The mommy's hebben heerlijk gegeten in The Pub, waar we getrakteerd werden op een gezellige sfeer, heel goed eten en bediening (m/v) in schotse kilts. Bovendien kregen we hier voor het eerst sinds onze aankomst in Amerika écht bestek, in plaats van plastic!

Om 18.30 uur reden we naar de UD Arena in Dayton waar aanstaande zaterdag de finals WGI 2014 worden gelopen. Helaas mochten we niet naar binnen voor een rondleiding, maar degenen die hier voor het eerst waren hebben met een blik door het raam wel een indruk gekregen van hoe geweldig groot deze zaal is.

Aangezien het intussen was gaan regenen zijn we -na een groepsfoto bij de ingang genomen te hebben- snel weer in de Van's gestapt voor de 20 minuten durende reis naar Carlisle, Ohio voor het bijwonen van de repetitie van Santa Clara Vanguard.
Het is een hele ervaring om te zien hoe een groep op dat hoge niveau zijn training afwerkt, en het gaf onze eigen TPO blijkbaar ook een flinke boost want zij zetten zonder warming-up of voorbereiding een prachtige run neer!

Na onze run was het meteen opruimen, terug in de Van's en plankgas naar het hotel. Om 22:15 uur was er een meeting waar het gewijzigde programma voor morgen doorgegeven werd. Maar noet nadat Sylvia had laten zien wat ze allemaal ingekocht had en er een klopjacht ontstond op een supersize rat die naar binnen zat te kijken. Omdat we morgenavond pas om 22:50 uur op moeten voor de prelims, is het hele schema een paar uur opgeschoven.

Zoals inmiddels traditie, zit een groot deel van de medewerkers hier in de Mommy's Room voor een borrel en iets te knabbelen. Omdat we morgen een uurtje langer mogen slapen gaat het licht hier nog niet uit! Zeker niet omdat half TPO zojuist binnen gewandeld is om haren te laten vlechten.

En morgen gaat het dan allemaal echt gebeuren: Prelims-Day!
TPO, heel veel succes en geniet er van!

Good night, sweet dreams, see you tommorow!

1 opmerking:

  1. geweldig om zo'n guard te zien trainen he ...succes vandaag xx

    BeantwoordenVerwijderen